Covid-19: Book et virtuelt møde med Smilo
Blå bogs udvalget på efterskolen består normalt af 3 personer

Arbejd sammen med dine gode venner

Styrk venskabet til en eller flere af dine gode venner med et hyggeligt efterskoleprojekt.

Cd60a09 1

Design de fedeste årstrøjer

I skal sammen hjælpe med at skaffe den fedeste årstrøje til jeres skole

0f13b23

Gratis premium sæt

Alle koordinatorer får en gratis premium hoodie og sweatpants som tak for hjælpen

Hvad laver en koordinator?

At være koordinator betyder, at I med til at tage den endelige beslutning om, hvad eleverne på din efterskole kan bestille, når det kommer til årstrøjen og den blå bog. For at det ikke er noget du skal stå alene med, anbefaler vi at finde en eller to venner fra skolen, der synes det kunne være lige så fedt at stå for årstrøjerne som du gør. Vi gør vores bedste for at det bliver så hyggelig en opgave som muligt. En af vores vigtigste regler er at vi ikke holde møder uden kage, så derfor kan du forvente at der er kage, når Smilo kommer ud på skolen 😍

1. Planlæg tidspunkt for prøveaften

Jeres opgaver kan f.eks være at finde et tidspunkt der passer, hvor Smilo kan komme ud og holde prøvning, så eleverne kan finde deres rigtige størrelse. Her er det oplagt at tage en aften, hvor alle på skolen har fri - ja vi kommer meget gerne forbi om aftenen, så vi i ro og mag kan sætte jeres bestilling op. Det er ofte ledelsen eller lærerne på skolen, man skal spørge om, hvilket tidspunkt der passer bedst at holde en prøveaften.

2. Prøveaftenen

På selve prøveaftenen holder vi først et møde med jer, hvor vi spiser lækre donuts og præsenterer jer for vores trøjer og forskellige trykmuligheder. I bestemmer hvilke trøjer og farver eleverne skal have mulighed for at bestille. Senere på aftenen kommer eleverne ind i hold, til en Corona-venlig prøveaften hvor de kan se og mærke trøjerne, samt finde deres rigtige størrelse.

3. Følg med i bestillingerne

Vi opsætter en unik shop kun til jeres skole, hvor alle eleverne kan bestille og betalte individuelt, så slipper i for at holde styr på størrelser og betalinger, nemt ikke? Derudover får i et særligt login, så i kan følge med i hvem der har bestilt, og hvem der mangler.

Bliv koordinator med dine gode venner Ansøg nu
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vi elsker at skabe særlige oplevelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck
Skal du være vores koordinator nummer 109 i år? Bliv koordinator

Koordinatorrollen forklaret

At være koordinator betyder, at I med til at tage den endelige beslutning om, hvad eleverne på din efterskole kan bestille, når de kommer til årstrøjen og den blå bog. For at det ikke er noget du skal stå alene med, anbefaler vi at finde en eller to venner fra skolen, der synes det kunne være lige så fedt at stå for årstrøjerne som du gør

Det er mega fedt at få ansvaret for at koordinere og designe årstrøjer til hele efterskolen og vi gør også vores for at det bliver så hyggelig en proces som muligt. En af vores vigtigste regler (😉) er at vi ikke holde møder uden kage, så derfor kan du forvente at der er kage, når Smilo kommer ud på skolen og hjælper med at koordinere årstrøjerne. Det skal bare være ekstra hyggeligt!

Jeres opgaver kan fx være at finde et tidspunkt der passer, hvor Smilo kan komme ud og holde prøvning, så eleverne kan finde deres størrelse. Her er det oplagt at tage en aften, hvor alle på skolen har fri… Og ja, vi kommer meget gerne forbi om aftenen, så vi i ro og mag kan sætte jeres bestilling op! Det er ofte ledelsen eller lærerne på skolen, man skal spørge om, hvilket tidspunkt der passer bedst at holde en prøveaften.

Til prøveaftenen inviterer vi eleverne ind i kontaktgrupper, klasser eller en anden gruppe. På forhånd har vi lagt alle trøjerne ud i forskellige kvaliteter, så de kan mærke kvalitetsforskellen på produkterne og se størrelserne. Undervejs vil en rådgiver fra Smilo hjælpe eleverne med at finde det rigtige produkt og fortælle, hvordan bestillingsprocessen forløber.


1. Tag fat i en god ven og kontakt Smilo

Alt er nemmere og sjovere når man arbejder sammen, som koordinator skal du derfor starte med at finde en eller to gode venner, som du elsker at arbejde sammen med. Derefter skal en af jer tage kontakt til Smilo, så hjælper vi jer i gang og sætter jer godt ind i rollen som koordinator.