Book en gratis præsentation på skolen
Gratis fragt på alle bestillinger
2 gratis trøjer til repræsentanterne*
Karaoke Karaoke

Gem de bedste minder i studietrøjen.

Forstærk klassens og skolens fællesskabsfølelse med en specialdesignet studietrøje og skab fantastiske minder - sammen.

Drawing

Hvordan kommer vores tegning på trøjen?

Når I har lavet jeres tegning, skal den omdannes til et tryk, der kan komme på studietrøjen, årstrøjen eller noget helt tredje. Hos Smilo er vi eksperter i at omdanne tegningen til tryk, så det kommer til knivskarpt på trøjen. Det eneste I skal gøre er at tage et billede af jeres motiv med en telefon og uploade det til bestillingen. Efter I har sat bestillingen i produktion går vores grafikere i gang med at rette trykket og fjerne baggrunden, så jeres tegning kan komme på trøjerne. Vi sender altid det endelige resultat til godkendelse hos jer, så I kan få rettet de sidste detaljer til, inden vi trykker trøjerne.
Donut

Hvad skal vores tryk indeholde?

Der er heldigvis ikke nogen regler for, hvad jeres trykmotiv eller tegning skal indeholde. Der er dog opstået flere traditioner gennem tiderne, for hvad der skal være på en studietrøje, årstrøje eller efterskoletrøje. De fleste af dem der bestiller hos Smilo vælger at få gruppens underskrifter på trøjen. Så kan man tydeligt se, hvem der har været en del af gruppen. Når man stopper på skolen, er navnene på trøjen også med til at vække minderne om dem man har tilbragt meget tid sammen med til live. Går turen til Paris eller en anden by er det oplagt at få trykt et kendetegn fra den by. Eksempelvis Eiffeltårnet eller et andet monument der er kendt fra den by i skal til. På efterskoler eller folkeskoler der ikke skal på studietur, vælger man ofte at inkludere skolens logo eller en intern joke, som man har i blandt eleverne.
Donut

Hvem skal tegne vores tryk?

Det fantastiske ved at lave trøjer til sin studietur, klasse, efterskole eller noget helt fjerde, er at trøjerne er unikke for jer. Når I selv står for at designe jeres tryk, sikrer I at der ikke er nogen i verden der går rundt med de samme trøjer. Hvis man er en stor gruppe på over 100 personer, kan det være sjovt at holde en konkurrence om, hvem der kan lave det flotteste motiv. For mindre klasser der skal bruge studietrøjer, anbefaler vi at man allierer sig med klassens Picasso. Sammen kan I lave et tryk, der er helt unikt tryk for jeres klasse og den destination man skal til sammen.
Se hvordan du laver det perfekte tryk Læs mere