Blå bogs udvalget på efterskolen består normalt af 3 personer

Mega let og smart skrivesystem

Indsamlet automatisk tekst fra dine skolekammerater på de forskellige sider og se, hvordan bogen kommer til at se ud med det samme

Vores blad symboliserer den bæredygtighed vi står for hos Smilo

Klimavenlig produktion

Al strøm til produktionen kommer fra vindmøller og materialerne er håndplukket ud fra deres miljøvenlige egenskaber

Med individuel bestilling og betaling slipper du for at indsamle penge, når du skal stå for den blå bog eller studietrøjerne

Bestil og betal hver for sig

Slip for at indsamle penge og gør det gennem Smilos automatiske shopsystem. Vi sender alle bøgerne samlet

Lavet I samarbejde med topdesigner er Smilos blå bog den lækreste blå bog der findes på markedet

Eksklusivt design

Den første blå bog skabt af danske top-designere

2021 versionen af Smilos blå bog er lavet af danske top-designere. Det er en tidløs fortolkning af den blå bog, der gør at minderne vælter frem så snart du holder den i hånden.

De bedste rammer til de bedste minder

Jeres skoletid har været noget særligt. Det skal jeres blå bog naturligvis også være.

Derfor har vores designere skabt rammerne for at de bedste historier kan komme ud på skrift og blive manifesteret i folkeskolens, efterskolens eller gymnasiets blå bog.

Vi gør det muligt at dele billeder, tekst, oprette elevsider og skrive indhold til den blå bog.

Individuelle navne på forsiden

Kun hos Smilo kan I gøre jeres bøger unikke ved at skrive jeres individuelle navne på forsiden af den blå bog. Det giver et ekslusivt touch og sikrer at jeres bøger aldrig bliver forvekslet

Smilo kundeservice glæder sig til at realisere dine blå bog og studietrøje-drømme!

Verdensklasse kundeservice

Vi hjælper jer hele vejen med at gøre jeres blå bogs-drømme til virkelighed 🙏

Vi tilbyder gratis grafisk hjælp, så vi sammen kan skabe den perfekte bog. Al grafisk hjælp er gratis og vi hjælper jer hele vejen igennem processen! Tusinde tak til vores kunder for at give os 5/5 stjerner på Trustpilot 🌟

Vi glæder os utroligt meget til at hjælpe jer!

Forsiden af Smilos blå bog med elevens navn på forsiden, der gør hver bog helt unik

Smilo Blå bog

349,- inkl. moms pr. bog

✅ Lækker hardcover kvalitet

✅ 25 års kvalitetsgaranti

✅ Designet til at holde i 100 år

✅ Lækkert design

Prisen forudsætter bestilling af mellem 15-200 bøger. Kontakt os for specialpris, hvis ikke din bestilling er i dette interval.

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Tusinde tak til vores 40.000 kunder

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck

Design en unik blå bog til folkeskolen, efterskolen eller gymnasiet

Gem de bedste øjeblikke fra skolen i jeres egen, speciallavede blå bog.

Når I bestiller en blå bog fra Smilo, kan I helt selv vælge, hvordan layoutet skal være, så den kommer til at passe til den årgang, I nu og engang er. Punkter, emner, overskrifter og billeder vælger I derfor helt selv.

For at alle kan få lov til at læse de sjove og pinlige historier i en blå bog, tilbyder vi dem til en rigtig god og skarp pris, uden det går udover kvaliteten, så I også kan hive den blå bog frem, når I mødes til re-union om 5 år.

Det er ret nemt at bestille gennem os, da i efter udformningen af teksterne blot klikker send. Så printer og sammensætter vi bøgerne i den rækkefølge, I har bestilt, og så bliver de ellers leveret på den angivne adresse.

Vi er ret sikre på, at der venter en god og underholdende oplevelse for jer alle sammen.

Kom i gang med det samme Design jeres blå bog

En gammel og personlig tradition

Tiden på efterskolen og gymnasiet er noget helt særligt. For nogen af jer danner det rammen om venskaber for livet, mens det for andre er nogle år, hvor man virkelig finder ind til, hvem man virkelig er. De minder og den helt særlige følelse skal selvfølgelig huskes på allerbedste vis – og det er netop, hvad en blå bog kan.

En blå blog bliver ekstra sjov, når man husker at få de sjove og måske til tider lidt kiksede lærere med i blå bog. For der er altid nogle sjove historier at fortælle om lærerne eller nogle kendetegn, som er så sjove eller særegne, at de er nødt til at blive husket på i en blå bog.

Langt de fleste lærere er helt med på at være med i en blå bog, da de også har udviklet et forhold til netop jeres klasse.

Sammensæt derfor nogle gode spørgsmål, så det bliver endnu sjovere at åbne op for blå bog, når skoletiden er slut.

Der er ingen grænser for, hvad eller hvem I kan have med i blå bog – så gå gerne i gang allerede nu, så I kan få den bedste og sjoveste blå bog.

Fordi den blå bog hos Smilo bliver leveret i en fysisk form, bliver det en personlig rejse, som I kan åbne op for, når I har behov for at grine og mindes lidt. Det er i hvert fald håbet, når vi printer og sender en blå bog afsted til jer og klassen.