Covid-19: Book et virtuelt møde med Smilo
0f13b23

Vi kommer ud på skolen og hjælper jer i gang

Vi holder jer i hånden fra start til slut og sikrer at I får en flot blå bog!

3venner

Stå for den blå bog med dine venner og få den gratis

I får allesammen en blå bog som tak for et godt samarbejde (maks. 3 personer)

Payment 5ece7ff

Betal hver for sig og rediger individuelt

Slip for at indsamle penge og tekster - vores system klarer det hele for jer.

Få smilet frem i en blå bog med Smilo

Har I sjove historier om jeres roomie? Eller har I nogle små hemmeligheder fra gymnasiefester, I gerne vil ud med og dele med resten af årgangen? En blå bog er en fantastisk og sjov måde at indsamle gode minder og sjove historier om klassekammeraterne, når man afslutter efterskolen eller endelig er færdig med analyser og grammatiske regler på gymnasiet og kan tage huen på.

Det er en helt unik samling af tekster om alle eleverne på jeres årgang, som I selv skriver for at markere de fantastiske oplevelser, I har haft sammen. Indholdet er helt frit og kan være alt lige fra pinlige fortællinger til personlige facts om klassekammeraterne. Alt sammen er det minder, som I kan bære med jer videre ud i livet.

Blå bog idéer: Hvad skriver man?

Har din roomie lavet den største bommert? Eller har din bedste ven nogle helt særlige kendetegn? I en blå bog må man skrive alt det, der falder en ind af sjove og pinlige historier, ligesom man også gerne må skrive, hvad der gør Jonas til din bedsteven eller Sofia til den sødeste roomie.

Der er derfor masser af muligheder for at sammensætte en blå bog efter det, I godt kunne tænke jer at fremhæve om klassekammeraterne. Ofte er der mange gengangere såsom sjove spørgsmål og særlige karaktertræk.

Det kunne f.eks. være:

  • Kælenavn
  • Mest brugte sætning
  • Største bommert
  • Kan ikke fordrage…
  • Største svaghed
  • Værste scoring
  • Fremtidsdrømme

Et godt billede er der naturligvis også plads til, så alle ved, hvem der er tale om, når de bladrer i den blå bog. Men selvom I måske har nogle virkelig gode historier at fortælle, som måske ikke helt tåler dagens lys, bør I undlade informationer, som vil gøre kammeraterne kede af det (vi ved godt, det er lidt mor-agtigt). Men så er det sjovt for alle!

Kom i gang i dag Kontakt Smilo

Design en unik blå bog for jeres årgang

Det skal være et sjovt projekt at lave en blå bog sammen med kammeraterne, så I bagefter står med en bog, der er sjov at læse, og som måske endda giver nogle grineflip her og der.

Når I bestiller en blå bog fra Smilo, kan I helt selv vælge, hvordan layoutet skal være, så den kommer til at passe til den årgang, I nu og engang er. Punkter, emner, overskrifter og billeder vælger I derfor helt selv.

For at alle kan få lov til at læse de sjove og pinlige historier i en blå bog, tilbyder vi dem til en rigtig god og skarp pris, uden det går udover kvaliteten, så I også kan hive den blå bog frem, når I mødes til re-union om 5 år.

Det er ret nemt at bestille gennem os, da i efter udformningen af teksterne blot klikker send. Så printer og sammensætter vi bøgerne i den rækkefølge, I har bestilt, og så bliver de ellers leveret på den angivne adresse.

Vi er ret sikre på, at der venter en god og underholdende oplevelse for jer alle sammen.

Gem minderne i den blå bog Kom i gang

En gammel og personlig tradition

Tiden på efterskolen og gymnasiet er noget helt særligt. For nogen af jer danner det rammen om venskaber for livet, mens det for andre er nogle år, hvor man virkelig finder ind til, hvem man virkelig er. De minder og den helt særlige følelse skal selvfølgelig huskes på allerbedste vis – og det er netop, hvad en blå bog kan.

Så selvom det er sjovt at skrive, at Pernille engang tissede i bukserne af skræk, eller at Thomas’ favoritmad er en klapsammenmad med leverpostej og ost, er alt det I skriver personlige minder, som I kan hive frem, når I savner efterskolelivet, gymnasietiden eller nogle helt specifikke venner.

Fordi den blå bog hos Smilo bliver leveret i en fysisk form, bliver det en personlig rejse, som I kan åbne op for, når I har behov for at grine og mindes lidt. Det er i hvert fald håbet, når vi printer og sender en blå bog afsted til jer og klassen.

Husk også de kære lærere

Har jeres matematiklærer en fantastisk dunst af kaffe? Eller er der nogle ord, jeres dansklærere hele tiden siger?

En blå blog bliver ekstra sjov, når man husker at få de sjove og måske til tider lidt kiksede lærere med i blå bog. For der er altid nogle sjove historier at fortælle om lærerne eller nogle kendetegn, som er så sjove eller særegne, at de er nødt til at blive husket på i en blå bog.

Langt de fleste lærere er helt med på at være med i en blå bog, da de også har udviklet et forhold til netop jeres klasse.

Sammensæt derfor nogle gode spørgsmål, så det bliver endnu sjovere at åbne op for blå bog, når skoletiden er slut.

Der er ingen grænser for, hvad eller hvem I kan have med i blå bog – så gå gerne i gang allerede nu, så I kan få den bedste og sjoveste blå bog.

Start processen i dag Kontakt Smilo

Bestil en blå bog i dag

Der er intet, der holder jer tilbage for at gå i gang med den måske sjoveste og mest minderige bog, I kommer til at have stående på hylden. Vi har sørget for at tilbyde blå bog til den mest skarpe pris, så I også har mulighed for at holde en brag af en afslutningsfest bagefter.

Vi garanterer en hurtig og effektiv levering, så I ikke skal vente længe på at blive godt underholdt af de mange historier, der er om jeres klassekammerater.

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Tak til vores fantastiske kunder

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck
Design skolens blå bog i dag Kontakt Smilo