Start bestillingen

Start bestillingen

Design produkterne og beregn den endelige pris.

Så er vi i gang! I starter med at vælge størrelse, placering & trykfarve af jeres fællestryk - I kan sagtens uploade trykmotivet senere i processen, hvis ikke det er klar endnu.
Del bestillingslinket

Del linket til shoppen

Fra shoppen bestiller og betaler alle hver for sig.

Når bestillingen og jeres bruger er oprettet, får I et bestillingslink til jeres egen unikke webshop, som I kan dele med alle der skal have produkter med jeres design. I shoppen kan hver person vælge produkt, navnetryk, flagtryk og betale. I kan løbende følge bestillingerne komme ind og tjekke at alle har bestilt.
Tag et billede

Tag et billede af mesterværket.

Når trykmotivet ligner en million, skal det uploades til bestillingen.

Tegn motivet på et hvidt papir med en sort tusch og tag et billede af trykket i dagslys (og uden skygger på papiret). Når trøjerne bliver sat i produktion, vil trykket blive sendt til vores grafikere, der fjerner den hvide baggrund og ændrer farven på trykket, så den matcher det I har valgt. Se vores guide til hvordan man designer og uploader et trykmotiv. Her er også tips til, hvordan I designer trykket på computeren.
Bestillingen i produktion

Så er dén klaret.

Bestillingerne er i hus - nu skal I bare sætte produktionen i gang.

Når I kan se at alle har bestilt deres trøje og trykket er uploadet, kan I sætte bestillingen i produktion. Derefter går vores grafikere i gang med at optegne jeres tryk og sender det til korrektur hos jer indenfor 24 timer. Efter I har godkendt korrekturen går der max. 10 hverdage før jeres trøjer er fremme med GLS.
Kom i gang med at oprette en klasseshop Opret klasseshop

Se hvordan du laver det perfekte tryk

Prisgaranti
alle produkter

Kombinér alle trøjer og
farver i jeres bestilling.

Slip for at indsamle penge
med jeres egen shop

Leveret på 10 hverdage
med standard produktion 4-6 hverdage med ekspressproduktion

40.000 elever valgte
Smilo i 2023

Vores kunder giver os
5 ud af 5 stjerner Trustpilot

To gratis trøjer til
repræsentanterne 1. repræsentant v/ 15+ trøjer
2. repræsentant v/ 20+ trøjer

Gratis prøvepakke
sendt til skolen

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Tak til vores kunder for de 5 ud af 5 stjerner.

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck