Gratis Trøje

Gratis trøjer til repræsentanterne

Vi giver to gratis Premium-trøjer til repræsentanterne når man bestiller over 20 trøjer (1 stk ved 15+ trøjer).

Prisgaranti

Prisgaranti på alle studietrøjer

Finder du - mod forventning - de samme trøjer billigere et andet sted, matcher vi prisen eller går endnu længere ned i pris.

Levering

Leveret mandag d. 5. august

Vi trykker og leverer jeres studietrøjer på 10 hverdage og på 4-6 hverdage med ekspreslevering.

Vores studietrøjer.

Priser er inkl. fælles brysttryk, fælles rygtryk og fragt

Er du økonomisk bevidst? Intet problem!

Budgettet trækker nogle gange en streg i sandet, men Smilos lækre studietrøjer skal være tilgængelige for enhver – også dem som fristes af en Café Latte eller biograftur ind imellem! Tjek vores kollektioner ud og find dén der matcher dit budget.

Hos Smilo har I den unikke mulighed at kunne mixe & matche alle slags trøjer i jeres bestilling! Hver person kan altså frit vælge trøjer fra Standard-, Premium eller Exclusive Eco kollektionerne, så bestillingen passer til ethvert budget.

Kan I ikke blive enige?

Vi ved det godt – der er alt for mange fede valgmuligheder. Derfor har vi gjort det superlet for alle i klassen at bestille præcis den studietrøje de ønsker – med samme tryk på!

Hvilken hoodie skal vi have? Hvilken farve skal den være? Dét behøver I slet ikke at blive enige om – I skal blot blive enige om fællestrykket! Når I har fællestrykket, kan I frit vælge mellem alle trøjer, farver, trykfarver og andre produkter. Og husk at I også kan tilvælge navnetryk og flagtryk!

Slip for at indsamle bestillingerne

Opret en klasseshop, så alle elever kan bestille og betaler deres trøje hver for sig.

 1. Vælg fællestryk
  1

  Vælg fællestryk

  Du starter bestillingen og vælger, hvordan trøjerne skal se ud.

 2. Del bestillingslinket
  2

  Del bestillingslinket

  Du deler bestillingslinket med alle elever, så de selv kan bestille og betale deres trøje.

 3. Start produktionen
  3

  Start produktionen

  Når alle har bestilt og trykket er uploadet, starter du produktionen. Så klarer vi resten.

Følg bestillingerne komme ind.

Slip for at indsamle bestillinger og penge fra alle der skal have trøjer. Med individuel bestilling, skal du blot dele et link med dine klassekammerater, som selv bestiller og betaler for deres trøje. Du kan løbende følge med i hvem der har bestilt.

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Tak til vores kunder for de 5 ud af 5 stjerner.

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck

Ikke overbevist?

Her er 8 fordele ved at bestille trøjer fra Smilo.

Prisgaranti
alle produkter

Kombinér alle trøjer og
farver i jeres bestilling.

Slip for at indsamle penge
med jeres egen shop

Leveret på 10 hverdage
med standard produktion 4-6 hverdage med ekspressproduktion

40.000 elever valgte
Smilo i 2023

Vores kunder giver os
5 ud af 5 stjerner Trustpilot

To gratis trøjer til
repræsentanterne 1. repræsentant v/ 15+ trøjer
2. repræsentant v/ 20+ trøjer

Gratis prøvepakke
sendt til skolen

Har din klasse også svært ved at blive enige?

I er ikke alene, hvis I har svært ved at blive enige i klassen. Derfor har vi gjort det muligt at man kan kombinere alle trøjemodeller (hoodies, sweatshirts, t-shirts mv), trøjefarver, størrelser og trykfarver i sin bestilling. Så er det eneste I skal blive enige om er, hvordan jeres fællestryk skal se ud, så kan I frit kombinere resten.

Hvem skal du være i trøjeudvalget med?

Det er sjovt at være i trøjeudvalget - især når man får sin trøje gratis og gør det med nogen man godt kan li’. Som tak for samarbejdet giver vi nemlig en gratis premium-trøje til repræsentanterne fra klassen (den første ved 15+ trøjer og den anden ved 20+ trøjer).

Bestil jeres studietrøjer på Smilo.dk - det har aldrig været lettere

Jeres studietrøjer er og bliver symbolet på uforglemmelige oplevelser på studieturen - sammen med dine bedste venner.

Studietrøjer skal ikke være en stor udgift før studieturen, der ofte er forbundet med høje udgifter. Det er aldrig billigt at drage ud i den store verden, og det har vi også forståelse for hos Smilo. De skal være billigt at forevige sin tur og gemme minderne i studietrøjen. Derfor har vi både trøjer til dem på budget og dem der kun vil have det bedste. Studietrøjerne leveres indenfor 8 dage, hvis I bestiller og forbereder alt det praktiske i dag. Vi har sørget for, at det praktiske bliver let og simpelt at håndtere, og resten klarer vi med et ‘Smilo’.

Vores proces kan inddeles i tre faser:

 1. Klassen udvælger én eller flere repræsentanter, der finder én eller flere tegnere til at udarbejde designet af trøjerne.
 2. Tegningen uploades på Smilo.dk, og vores system visualiserer trykket på trøjen. Derfra sendes der et bestillingslink ud til den enkelte elev. Når bestillingen er fuldendt, retter og optimerer vores grafikere trykket og sender en korrektur tilbage til klassen.
 3. Klassens elever kan selv vælge, hvilken type trøje der ønskes. Herfra betaler eleven individuelt direkte til Smilo, så repræsentanterne slipper for at indkræve penge fra 20-30 elever. Når alle har betalt og trykket er godkendt, sættes produktionen i gang, og I modtager trøjerne kort tid efter.

Vælg din helt egen studietrøje efter eget ønske

Det er helt op til dig selv, om du ønsker en hoodie, t-shirt, sweatshirt eller en helt fjerde løsning som studietrøje. Vores forskellige kollektioner passer til enhver type - også i forhold til hvad man har penge til. Ønsker du et billigere alternativ, står det dig frit for uden at det påvirker de andres valg af trøje i klassen. Det giver jer mere frihed, og vi leverer trøjerne lige så hurtigt - om det er den ene eller den anden løsning, dine klassekammerater ønsker.

Kontakt os hvis I er i tvivl

Vi hjælper med glæde med at opklare de spørgsmål, I må have, og de ting I måske stadig er i tvivl om. Vi er eksperterne, og vi vil se frem til at rådgive jer - selv hvis I mangler inspiration til, hvordan trøjerne og designet skal se ud. I kan også få mere inspiration og information om vores studietrøjer i vores blogindlæg om studietrøjer. Vi tager jeres henvendelser med et ‘Smilo’, og vi glæder os til at høre fra jer.

Kom i gang med din bestilling nu Design trøjer