0f13b23

Prisgaranti på alle trøjer

Finder du - mod forventning - de samme trøjer billigere et andet sted, matcher vi prisen eller går endnu længere ned i pris.

Cd60a09 1

Gratis trøjer til de ansvarlige

Som tak for samarbejdet giver vi de ansvarlige for bestillingen gratis trøjer. Antallet afhænger af, hvor mange trøjer I bestiller

A2bae4e

Lynhurtig levering

Vi trykker og leverer jeres studietrøjer på 8 hverdage og på 5 hverdage med ekspreslevering

Vores børneprodukter

Alle priser er inkl. rygtryk (A4), brystlogo (9x10cm), fantastisk kundeservice, gratis levering og moms

Bestil og betal hver for sig

Hos Smilo slipper man for at indsamle størrelser og betalinger fra forældrene - det klarer vores system nemlig helt automatisk, når man deler det unikke bestillingslink.

Designet en helt unik trøje

Er du i tvivl om, hvad der skal være på jeres trøjer? Heldigvis kribler altid i fingrene på vores grafikere, for at få lov til at hjælpe med at skabe en helt unik trøje. Tag kontakt til vores kundeservice og lad os tale om, hvordan vi kan hjælp med at skabe trøjer med et unikt design

Bæredygtigt fra inderst til yderst

Vores trøjer til børn er både økologiske og bæredygtige, så alle kan have produkterne på med god samvittighed. Certificeringen af vores Økologiske børneprodukter tæller blandt andet GOTS, OCS, Oekotex, Fairwair Foundation og GRS. Derudover er trøjerne vildt behagelige og findes som hoodies, sweatshirts og t-shirts.

Start bestillingen af jeres trøjer i dag Design trøjer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Tusinde tak til vores kunder, for de fantastiske anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck

Hoodies, sweatshirts og t-shirts i børnestørrelser med jeres logo

Marker børnenes fællesskab med personlige trøjer med tryk, der vækker minder hver gang I tager dem ud af garderoben.

Kombiner alle typer af trøjer i én bestilling

Er der voksne og børn i gruppen? Er der nogen der skal have t-shirts og andre der vil have hoodies? Hos Smilo kan I kombinere alle typer af trøjer, farver og kvaliteter i én bestilling og samtidigt nyde godt af vores mængderabat på produkterne. I vil altid modtage mængderabatten på tværs af produkttyper, farver og størrelser.

Vis det stærke sammenhold med Smilos trøjer

Det er oplagt at fejre sammenholdet i skolen, fritidsklubben, foreningen eller i vennegruppen med fællestrøjer til børnene. Vores økologiske kollektion et oplagt sted at starte, når I skal forevige minderne med jeres specialdesignede trøjer. Vores børnestørrelserstørrelser starter fra 3-4 års-alderen og løber op til 12-14 år - derfra gælder alle vores voksenstørrelser fra XS til 3XL alt efter hvilken kollektion I benytter jer af.

Mere end 29 farver at vælge i mellem

Det skal være sjovt at være barn - derfor har vores økologiske kollektion 29 fantasifulde farver at vælge i mellem. Vi skifter løbende farverne ud, så der altid er et moderne alternativ. Søger I mere neutrale farver, tilbyder vi alle vores produkter i sort, french navy og gråmeleret - de 3 farver går man aldrig galt i byen med!

Bestil og betal hver for sig (eller med faktura)

Vores kunder elsker muligheden for at kunne bestille og betale hver for sig - så slipper den bestillingsansvarlige for at skulle lægge ud for trøjerne. Phew! Det eneste den ansvarlige for bestillingen skal gøre, er at designe trøjerne på Smilo.dk og derefter vil I automatisk kunne generere et link i jeres bestilling, som I kan dele med alle der skal have bestilling og betaling. Du kan læse mere om det her.

Miljøvenlig emballage

Hos Smilo gør vi også en stor dyd ud af at genbruge den emballage vi får fra fabrikkerne og distributørerne, så vi sætter et så lille aftryk på miljøet som muligt. Selvom vores kasser ikke ser splinternye ud, kommer alle varer sikkert frem dig og sparer miljøet for tusindvis af kasser hvert år.

Få trykt jeres logo på trøjerne

Hos Smilo laver vi ikke andet end at trykke på tøj - vores grafikere og kundeservice sidder altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål eller idéer du gerne vil have hjælp til at udføre. Vi trykker ikke kun på børneprodukter - faktisk har vi flere tusinde produkter i vores sortiment du kan vælge i mellem. Ring eller skriv til os - så glæder vi til at hjælpe!