Redigér den blå bog sammen med Smilo

Book besøg på skolen

Vi kommer forbi skolen og hjælper jer i gang med blå bogs-projektet. Vi kalder det Demo & Donuts, fordi vi tager donuts med til blå bog-udvalget.

Smilo kundeservice glæder sig til at realisere dine blå bog og studietrøje-drømme!

Vi glæder os mega meget til at hjælpe!

Kontakt vores fantastiske kundeservice team. De går hver dag på arbejde for at give den bedste oplevelse til alle de elever der hvert år bestiller fra Smilo og give en ekstraordinært god oplevelse.

Ring til os - vi glæder os virkelig til at høre fra dig!

71 99 00 09

Kontakt os mellem 9-16 alle hverdage på telefonen

Når du sender en email til Smilo svarer vi lynhurtigt alle hverdage

hej@smilo.dk

Vi besvarer emails mega hurtigt (i hverdage)

Hvad får du ud af at kontakte Smilo angående jeres blå bog?

Hos Smilo går vi hver dag på arbejde for at give vores kunder den bedste oplevelse. Når du skal designe en bog på vegne af hele skolen, kan det være et sort ansvar og det er her vores fantastiske kundeservice kommer ind i billedet.

Vores rådgivere er specialiseret i at give dig og din skole en rigtig start på jeres blå bog-eventyr. Derfor er vi helt klar på at hjælpe, men det kræver at du hiver fat i os først på telefon eller email 😉 Vi kommer til at holde dig i hånden gennem hele processen, så I får den bog I har drømt om til at forevige minder fra en fantastisk tid.

For at sikre den gode oplevelse, tager Smilo-rådgiverne fx. ud på større skoler der skal bestille og hjælper blå bog-udvalget i gang med processen. Vi kalder det for Demo & Donuts. Det er fordi vi altid tager donuts med til vores besøg på skolerne.

Det kan være rigtig rart at blive guidet godt igennem. Vi vil hos Smilo gøre alt, hvad vi kan for at skabe en vildt flot blå bog sammen. Så tøv endelig ikke med at kontakte os på email eller telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vi har de bedste kunder

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck