Hvem har de bedste studieture? Hvordan ser det bedste trøjetryk ud? Lad os finde ud af dét og meget mere sammen!

Dette skriv er en appetizer til de kommende artikler, hvor vi dykker ned i det hav af oplevelser studerende beriges med i deres studieliv. Vi er super spændte over endelig at komme i gang, så uden for mange krumspring – lad os kaste os ud i det.

1. Inspiration

Det første og største formål med kaste os ud i denne verden af fortællinger og forfatning er; inspiration!

At tænke ud af boksen er ikke altid nemt. Det kræver, at man er inspireret, på den ene eller den anden måde. Én af de mest effektive måder mennesker bliver inspireret på er gennem historier – alle mennesker oplever verden på en anden måde end én selv.

Det kan være du og din klasse skal planlægge aktiviteter til studieturen. Eller måske er i tomme for ideer til et trøjedesign. Måske vil i bare gerne høre om andre har fundet værdi i at have fælles studietrøjer, eller om det var whatever.

2. Tips & tricks

Vi bliver tit overraskede over, hvor imponerende kreative vores kunder kan være – og nogle gange over hvor kløgtige løsninger de finder på et problem.

Kom med bag kulissen når tidligere repræsentanter og logo-designere fortæller om, hvordan det gik ned hos dem. Du vil få et indblik i designprocessen bag prangende logoer samt gode råd og små guides, der forhåbentlig gør din proces lidt nemmere og sjovere.

3. Demonstration

Der er ikke meget ved at finde på og tænke i nye baner, hvis ikke man kan dele det med nogen, right?
Sådan har vi det også, og når vi finder på og gør ved, så er fokus altid: ”hvordan kan vi gøre oplevelsen bedre for brugeren?” – vi stræber jo trods alt efter de mest smilende kunder i landet 😊

Derfor vil vi også benytte artiklerne til at præsentere nye features på hjemmesiden og andre forbedringer til brugernes livskvalitet.

Har du ikke handlet hos os før, får du et lille indblik i, hvordan vi skiller os ud fra konkurrencen. Er du tilbagevendende kunde, kan du nemt følge med i, hvad der er nyt uden at klikke hele hjemmesiden igennem igen.

Vi glæder os til at komme i gang

Så har startskuddet lydt, og vi tager i næste artikel på guidet tur med 2.U fra Silkeborg Gymnasium!

Har du og din klasse haft en fed oplevelse, der fortjener at blive fortalt, så hører vi meget gerne om den! Skriv til os på: bjarke@smilo.dk