Overvejer du at designe din egen hoodie til klassen, skolen, virksomheden eller foreningen? En hoodie med eget design er en Smilo giver dig tips og råd til, hvilke ting, du bør tage stilling til, inden du skal designe din egen hoodie.

En klassisk studietrøje der er bestilt på Smilo.dk, hvor vores grafikere har fjernet baggrunden og redigeret motivet, som vi gør på alle tryk

Sådan fungerer det

Her på Smilo kan du let designe og bestille din egen hoodie. Du er faktisk kun få, simple steps fra, at din egen hoodie er sat i produktion. Med vores værktøj kan du selv bestemme, hvad din hoodie skal inkludere. Skal der være navn og logo på? Måske kun én af delene? Har du et specielt billede eller et slogan, der skal på til din begivenhed, klub, klasse eller studietur? Hver enkel medarbejder eller elev kan også tilføje eget navn eller flag, som gør hver hoodie endnu mere personlig. Vores proces er simpel og let at følge, hvor I blot skal tage stilling til, hvad der skal på trøjen. Så klarer vi resten.

Individuel bestilling og betaling

Man kan som en del af en stor gruppe, bestille og betale trøjerne hver for sig hos Smilo. Så slipper de ansvarlige for bestillingen for at skulle lægge penge ud og indsamle størrelser, navnetryk mv.

Når man opretter en bestilling, skaber vores system et unikt link til jeres gruppe, hvorfra alle kan bestille og betale hver for sig. De ansvarlige kan løbende følge med i hvem der har bestilt og betalt. Trøjerne bliver sendt samlet, når de ansvarlige har trykket "sæt bestillingen i produktion" i systemet.

Se og design vores hoodies Se Smilos hoodies

Inde på det unikke link, skal hver person vælge, hvilken trøje/hoodie de ønsker. Her har vi eksempelvis vores standard- eller premium hoodie, hvori der ligger en mindre prisforskel, men til gengæld også en forskel i kvaliteten. Man kan også vælge, om man ønsker at designe sin hoodie med eller uden lynlås. Der skulle gerne være hoodies til enhver smag, hvilket er fordelagtigt, når man er en større gruppe, hvor ikke alle kan enes om præferencer.

Et eksempel på et tryk der er tegnet i hånden før det kommer på trøjen.

Design trykket på trøjerne

Det der gør jeres hoodie personlig er det helt unikke tryk der kommer på. Det får jer til at stå ud som gruppe og giver en helt særlig fællesskabsfølelse. Mange vælger at tegne en tegning i hånden og uploade den til os her hos Smilo. Vores grafikere er eksperter i at fjerne den hvide baggrund fra tegningen og få den til at stå knivskarpt på trøjerne.

Du kan læse vores guide til at lave jeres helt eget tryk

Hvilken størrelser skal jeres hoodies være?

Der findes ikke noget værre end at bestille nyt tøj, hvor størrelsen bare ikke passer. Derfor tilbyder vi at sende en gratis prøvepakke, så alle der skal have trøjer kan prøve trøjerne på før I bestiller. Det er helt gratis og der medfølger en returlabel i pakken, så man kan sende den gratis tilbage.

Den store fordel med at vælge størrelse til en hoodie er, at den oftest tilpasser sig nemt forskellige kropsformer, da det er moderne at den sidder lidt mere afslappende og baggy.

Alle vores produkter har også et måleskema, så man let kan finde sin egen størrelse, når man prøver den på.

Prøv størrelserne på før I bestiller Bestil prøvepakke

Stadig brug for hjælp? - Design din egen hoodie med Smilo

Hvis du sidder med flere spørgsmål til din hoodie, eller hvis du ønsker yderligere forklaring på nogle af emnerne, må du meget gerne kontakte os på 71 99 00 09 eller på mail: hej@smilo.dk. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvilket tryk du ønsker, eller hvad designet skal være på din hoodie. Vi har mange års erfaring i design af hoodies, hvorfor du endelig ikke skal tøve med at henvende dig, hvis du ønsker inspiration til jeres hoodies.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med et ‘smilo’ på læben :-)


Har vores tips hjulpet dig til, hvordan din hoodie skal designes? Så kan du bestille lige her.