Har du en fantastisk idé til at designe din egen trøje? Er du måske på udkig efter at mindes en speciel begivenhed såsom en lejrtur, skitur eller studietur?

Et eksempel på en af Smilos kunder der har designet trøjer til efterskolen

Uanset formålet er fundamentet for trøjernes design det samme; det er, hvordan du gør dét, der tæller. I dette indlæg vil vi guide dig igennem det, du skal være opmærksom på, når du skal til at designe din egen trøje. Vi tager dig igennem hvert enkelt skridt af designprocessen, fra idé til virkelighed. Uanset din erfaring, giver disse råd dig alt, du har brug for, når du skal designe din egen trøje.

Find dit formål

Definér helt klart og tydeligt, hvad trøjen skal bruges til. Er det firmatrøjer, der skal symbolisere noget særligt eller en milepæl i virksomheden? Er det til foreningen, der måske skal fremhæve jeres logo, så andre kan se, hvor I kommer fra? Eller er det nærmere for mindes og sætte et symbol på en speciel begivenhed eller tur? Det er nok rimelig let for dig at kunne definere. Det næste er så, at du kan brainstorme på, hvilket tema og stil du vil følge på trøjen. Skal trøjen være provokerende og sjov eller mere konservativ og almindelig? Skal den have et muntert eller seriøst motiv? Det er spørgsmål, du kan overveje at stille dig selv, når du skal definere stilen og formålet.

Definer dit budget og din ønskede mængde af trøjer

Hvor meget er du villig til at bruge på din trøje? Og hvor mange trøjer har du reelt brug for? Er det kun til dig selv eller til en større forsamling såsom til din skoleklasse? Disse detaljer er afgørende for designet af din egen trøje.

Overvej dit koncept

Nu bliver det spændende. Denne her del, mener vi, er den sjove del. Her skal du nemlig tænke over, hvad der faktisk skal være på din trøje. Du bør dog overveje de andre skridt før, du går i gang med at designe trykket til trøjen. Skal du på studietur, vil vi anbefale, at du kan læse mere i denne guide. Her kan du finde vejledning til, hvad der kan være i designet ud fra forskellige destinationer.

Find designeren til trøjen

Det behøver absolut ikke være en professionel, der skal tegne designet til din trøje. Hvis I er en skoleklasse, der skal på en fælles tur, bør der være en eller flere elever, der har flair for at tegne. Find personen og udfold de kreative evner. Et design til studietrøjer er relativt simpelt at designe og tegne, men det kræver, at der er en eller flere, der tager ansvar!

Hvordan bliver designet til virkelighed?

Når først du har gjort dig alle de ovenstående overvejelser og faktisk designet og tegnet motivet, er du også klar til at få færdiggjort trøjen. I stedet for at finde trøjer det ene sted og et trykkeri det andet, bør du finde en virksomhed, der kan hjælpe dig med det hele. Vi er stolte af at kunne hjælpe med dette. Smilo tilbyder markedets laveste priser kombineret med utrolig hurtig service. Hele vores proces beskrives her, men vi lover hurtig betjening og lave priser - i en proces der gør det så let som muligt for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål til designet af din egen trøje, skal du altid være velkommen til at kontakte os. Her kan du også sætte en bestilling i gang og modtage dine trøjer indenfor 8 dage. Vi glæder os til at høre fra dig!