OBS: På grund af stor efterspørgsel, har vi udvidet Corona-Garantien så den gælder på alle trøjer bestilt inden d. 15. oktober 2020.

Mange af de klasser skal på studietur til efteråret 2020 og foråret 2021, er nervøse for om turen bliver ændret eller udskudt på grund af Corona.

Derfor tilbyder vi Corona-Garanti på alle trøjer bestilt på Smilo.dk fra d. 7. maj til og med 15. oktober. Det betyder at vi lader jer designe et helt nyt sæt studietrøjer, hvis destinationen på jeres studietur bliver ændret efter I har modtaget jeres studietrøjer fra Smilo.

Det eneste du skal gøre er at sende trøjerne tilbage til Smilo, hvis destinationen ændrer sig. Så får du et gavekort til nye trøjer til den nye destination, som er på det samme beløb som den bestilling i sender tilbage til Smilo.

Det er et krav at du kan dokumentere destinationsskiftet er sket efter du har afgivet ordren, samt at destinationen ikke er lukket for danske indrejsende eller frarådet af udenrigsministeriet på bestillingstidspunktet.

Læs mere om, hvordan Corona-garantien fungerer i vores step-by-step guide længere nede

Vores produkter

Alle vores produkter er inkl. 2 tryk og dækket af Corona-garantien, hvis destinationen på jeres studietur skulle blive ændret

1. Bestil dine studietrøjer fra Smilo.dk

Gør som du ellers ville have gjort, hvis du skulle have studietrøjer

2. Modtag jeres nye flotte studietrøjer

Vi kan sende alle trøjerne til en pakkeshop eller holde dem tilbage til når I kommer i skole igen

3. Returner trøjerne til Smilo, hvis destinationen bliver ændret

Er I så uheldige at studieturen bliver ændret, kontakter I bare Smilo og returnerer I alle studietrøjerne med en pakkelabel vi sender jer. Så får I et gavekort til til præcis samme værdi I har købt studietrøjerne for.

4. Bestil studietrøjer til jeres nye destination

Når I har fundet ud af, hvor I nu skal hen, bestiller I nye studieturstrøjer på Smilo.dk med jeres Smilo gavekort.

Kom i gang i dag, med Corona-Garanti Design trøjer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vi har verdens bedste kunder

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck