Kom godt i gang med et onlinemøde
Gratis fragt på alle bestillinger
2 gratis trøjer til repræsentanterne*
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

5-stjernede anmeldelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck

Det er nemt at designe din egen trøje med Smilo.

Følg de her tre steps!

Step 1

Tegn selv det design, som I vil have på jeres trøje. Alternativt kan I få en tegner til at lave designet.

Step 2

Nu skal du uploade tegningen på Smilo.dk. Vores system visualiserer nu trykket på den trøje, som du har valgt. Nu bliver der sendt et bestillingslink til gruppen. Når bestillingen er fuldendt, retter og optimerer vores grafikere trykket og sender det tilbage til gruppen til godkendelse.

Step 3

Gruppen skal nu vælge, hvilken type trøje de ønsker. Man har fire muligheder → T-shirt, hoodie, hoodie med lynlås eller sweatshirt. Hver gruppen kan betale individuelt og direkte til Smilo for deres valgte trøje. Når alle har betalt, og trykket er godkendt, sættes produktionen i gang, og I modtager trøjerne kort tid efter!

Vælg din egen trøjetype

Uanset om du er ude efter en hoodie, sweatshirt eller T-shirt, kan Smilo hjælpe! Vi har mange kollektioner, der passer perfekt til jeres ønsker. Og i kan uden problemer bestille forskellige trøjer. Hvis fem af jer vil have T-shirts, kan de andre I gruppen sagtens bestille hoodies. Forskellige trøjetyper men det samme unikke design! Det giver jer mere frihed, og vi leverer trøjerne lige hurtigt. Mega smart!

Kontakt os hvis I er i tvivl

Vi er klar til at hjælpe med alle jeres spørgsmål. Hos Smilo er vi eksperter, når det kommer til tryk på tekstil, og vi løser alle jeres problemer. Vi rådgiver også meget gerne, hvis i har brug for det. Vi tager alle henvendelser med et ‘Smilo’, og vi glæder os til at høre fra jer.

Ring på telefon 71 99 00 09 eller mail til hej@smilo.dk.