Blå bogs udvalget på efterskolen består normalt af 3 personer

Arbejd sammen med dine venner

Hele processen er et hyggeligt efterskoleprojekt, som du laver med dine gode venner.

Cd60a09 1

Design de fedeste årstrøjer

I skal sammen vælge hvilke trøjer der skal tilbydes på jeres skole - bare rolig vi hjælper jer med beslutningen.

0f13b23

Gratis premium sæt

I får en gratis Premium Hoodie og Premium Sweatpants som koordinatorer (3 sæt v/ 70+ trøjer)

Hvad laver en koordinator?

At være koordinator betyder, at du er med til at træffe beslutningerne, når det kommer til design og bestilling af jeres årstrøje og blå bog. Du skal sørge for at der bliver arrangeret en prøvning på skolen, og lavet et design til årstrøjerne. Du kan f.eks. lave en tegnekonkurrence, hvor der stemmes om det bedste tryk blandt eleverne. Og på den måde sørge for at skolen skolen får et fedt og unikt tryk.

Vi sørger for at det bliver tilrettelagt til jer, så forløbet bliver både sjovt og hyggeligt. Det gør vi ved at du skal arbejde sammen med dine gode venner, derudover har vi en regel om at vi aldrig holder møder uden kage.

1. Planlæg prøvning af årstrøjerne

Jeres opgave er at finde et tidspunkt der passer, hvor Smilo kan komme ud og holde prøvning, så eleverne kan finde deres rigtige størrelse. Her er det oplagt at tage en aften, hvor alle på skolen har fri - ja vi kommer meget gerne forbi om aftenen, så vi i ro og mag kan sætte jeres bestilling op. Det er ofte ledelsen eller lærerne på skolen, man skal spørge om, hvilket tidspunkt der passer bedst at holde en prøveaften.

2. Forløb på prøveaften

På selve prøveaftenen holder vi først et møde med jer, hvor vi spiser lækre donuts og præsenterer jer for vores trøjer og forskellige trykmuligheder. I bestemmer hvilke trøjer og farver eleverne skal have mulighed for at bestille. Senere på aftenen kommer eleverne ind i hold, til en Corona-venlig prøveaften. Alle elever kan se og mærke trøjerne, og bliver hjulpet med at finde den rigtige størrelse.

3. Følg med i bestillingerne

Vi opsætter en unik shop kun til jeres skole, hvor alle eleverne kan bestille og betalte individuelt. I slipper derfor for at holde styr på størrelser og betalinger, nemt ikke? Derudover får I et særligt login, så I kan følge med i hvem der har bestilt, og hvem der mangler at bestille.

Bliv koordinator med dine gode venner Ansøg nu
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vi elsker at skabe særlige oplevelser

StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Vanvittigt hurtigt og nemt!

Var utroligt overrasket over hvor hurtigt og nemt det var! Fra at have bestilt og betalt fredag var trøjerne der den efterfølgende torsdag og så i utrolig lækker kvalitet til ikke særligt mange penge! Ét stk tilfreds klasse klar til studietur! :)
Ditte
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super service
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
— Avdo Mujcinovic
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
— Laura Sandau
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Det hele var bare super.
Mega søde mennesker der står for det. Nemt at komme i kontakt med med. Kvalitetet af trøjen er super, og printet derpå ser også ud til at holde fint. Ja.... det fungerede bare super godt. Og klassen er glad for trøjerne
— Minika Sørensen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
— Frederikke Houen
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
— Sofie Nørgaard
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
— Daniel
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed. - og trøjerne er vi meget meget glade for
— Eva 8A
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
— louise
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
— Nikoline
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
— Karoline Planck