Book en gratis præsentation på skolen
Gratis fragt på alle bestillinger
2 gratis trøjer til repræsentanterne*

Studietur til Rom

Rom er byen der har det hele. Om du elsker god italiensk mad (og is), vil shoppe i de mange forskellige butikker eller gå på opdagelse de historiske monumenter der findes overalt i byen, kommer I helt sikkert til at have en fantastisk tur til Rom. Smid alle jeres planer væk for en dag og lad rom overraske jer med den bedste mad og de gamle mindesmærker der findes overalt i de små brostensbelagte gader.

Søger I en lokal italiensk madoplevelse, anbefaler vi at I holder jer væk fra restauranter med billeder af maden, da de ofte er tiltænkt turister (og dem er der mange af!). Skal I markere fælleskabet og jeres oplevelser med en studieturstrøje, har vi en række bud på, hvad I kan inkludere i tegningen. En af de mest oplagte motiver at inkludere, er hovedstadens mest genkendelige varemærke: Colosseum. Dette imponerende amfiteater blev bygget allerede 80 e.Kr. og blev bl.a. brugt til gladiatorkampe, hvor en halv million mennesker og mere end én million dyr efter sigende mistede livet. Historien og bygningsværket er det der gør Colosseum så kendt og bliver det en del af jeres studietrøje-tegning, er der ingen tvivl om, at I skal til Italiens hovedstad.

Søger I andre monumenter og bygninger der kendetegner Rom, er der heldigvis mange at tage fat i, såsom Pantheon, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel, Engelsborg og Victor Emanuel-Monumentet. Med alle disse motiver, er det kun kreativiteten der sætter grænser, når I skal designe jeres studieturstrøjer til Rom.

Se hvordan du laver det perfekte tryk Læs mere